Natuurgeneeswijzen

…energiebalans in lichaam en geest…

Natuurgeneeskunde richt zich bij ziekte zoveel mogelijk op de gehele mens. Op het lichamelijke, het energetische en psychische niveau, de omgeving van de mens en de wisselwerking hiermee.

Voor wie/wanneer

Een onderdeel van natuurgeneeswijzen is energetische therapie.
Deze richt zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en geest.

Met onderstaande klachten en problemen kun je terecht:
• Chronische pijnen
• Oude pijn, angst verdriet loslaten of plek geven
• Zingevings vraagstuk
Hoogsensitiviteit
• Emotionele blokkades
• Doorbreken van familie patronen
• ME/Fibromyalgie
• Slapeloosheid

Werkwijze

Bij deze behandeling hanteer ik een integratieve visie en zet in op de veerkracht en het zelfherstellende vermogen dat de mens van nature bezit. Hierbij zijn mijn handen het instrument. Naast energische behandelingen pas ik ook voetreflextherapie toe. Het resultaat is dat je immuunsysteem, het autonome zenuwstelsel en hormoonsysteem weer in balans komen. De vitaliteit neemt toe. Door gesprekken wordt de cliënt tevens bewust van de oorzaak van zijn klachten, leert los te laten of anders met klachten of situaties om te gaan.

Je hulpvraag is het vertrekpunt van de behandeling. De ziektegeschiedenis, en gebeurtenissen die van belang zijn t.a.v. je klacht brengen we in kaart. Verder ga ik in op hoe de fysieke en psychische klachten belemmerend werken op je functioneren in het dagelijks leven.

Doel

Het hele proces is erop gebaseerd dat de cliënt weer in zijn kracht komt te staan en weer de regie kan (her)nemen over zijn eigen leven .

…hoogsensitiviteit is juist mijn kracht…

Neem gerust contact met mij op voor vragen en / of afspraak. Zie contactpagina.

HOME >>